BouwstudioToon Van A tot Toon

Bouwstudio Toon

Bouwstudio Toon is door Kim Brok opgericht. Ben je op zoek naar een exclusief ontwerp dat uitblinkt in eenvoud? Een werktekening en de noodzakelijke bouwvergunning voor jouw droomhuis of aanbouw nodig? Dat kan. Ook de daadwerkelijke uitvoering kan ik voor je verzorgen. Ontwerpen, tekenen en het uitvoeren komen samen bij Bouwstudio Toon. Je hebt als opdrachtgever te maken met één aanspreekpunt. Hierdoor gaat er geen belangrijke informatie verloren tussen de verschillende (bouw)fases. Bouwstudio Toon zorgt voor rust en heldere communicatie. Voor een complete dienstverlening werk ik samen met andere professionele ondernemers.

Ontwerpen


Eenvoud, helderheid en functionaliteit. Steekwoorden die van toepassing zijn op mijn ontwerpen.
Ervaring in en gevoel voor het ontwerpen heb ik opgedaan bij verschillende architectenbureaus.
Zowel in Nederland als in Australie.


Tekenen


Alles wat ik bedenk, wordt op de tekentafel verder uitgewerkt. Van schetsontwerp tot vergunningsaanvragen, van definitief ontwerp naar werktekening. Informeer naar de mogelijkheden die Bouwstudio Toon je te bieden heeft.

Uitvoeren


Ontwerpen of verbouwingen die ik ontworpen heb of heb getekend kan ik ook uitvoeren. Timmerwerkzaamheden, verbouwingen en kleine klussen behoren tot de mogelijkheden.Heb je zelf geen tijd, niet het juiste gereedschap of niet de benodigde kennis, neem contact met me op om te kijken of ik iets voor je kan betekenen.